Poslednja Bornova misija

Popularni filmski lik Džejson Born vratiće se na velika platna još jednom, poslednji put, pošto su reditelj Pol Gringras i Met Dejmon potpisli ugovor za snimanje četvrtog nastavka iz ovog serijala.

Izvor: B92

Sreda, 27.02.2008.

13:18

Default images

Vest o snimanju četvrtog nastavka saopštio je nedavno studio „Universal“ iako nije određen datum kada će film početi da se prikazuje.

Gringras i Dejmon imaju već gomilu drugih ugovorenih obaveza, pa se pretpostavlja da snimanje neće početi u skorije vreme. Njih dvojica rade trenutno i na jednom zajedničkom projektu – filmu „Zelena zona“, adaptaciji knjige „Kraljevski život u Smaragdnom gradu“, hronici života u bagdadskoj Zelenoj zoni, čiji je autor novinar „Vašington Posta“ Radživ Čandrasekaran.

Sledeći projekat Mata Dejmona je drama „Doušnik“ u režiji Stivena Soderberga. Soderberg i Dejmon su već sarađivali na filmovima iz serijala o Deniju Oušnu (Oušns 11 i još dva nastavka).

Dejmon će, možda, igrati i u novom filmu Klinta Istvuda „Ljudski faktor“ koji govori o vremenu aparthejda u Južnoafričkoj Republici. U ovom filmu lik Nelsona Mandele tumačiće Morgan Friman.

Što se Gringrasa tiče, on je najavio da će krenuti sa radom na ostvarenju „Odmarširali su u sunčevu svetlost“, drami o ratu u Vijetnamu.

Prethodni nastavci priče o Džejsonu Bornu postigli su veliki uspeh širom sveta, a u nedelju 24. februara, treći nastavak „Bornov ultimatum“ pokupio je 3 Oskara – za najbolju montažu, najbolju montažu zvuka i najbolju produkciju zvuka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: