"Patkomobil" 15 minuta kružio oko Slavije VIDEO

Članovi liste Inicijative "Ne da(vi)mo Beograd" u okviru kampanje za beogradske izbore vozili su se automobilom u obliku patke - "Patkomobilom" oko Slavije.

Izvor: B92

Ponedeljak, 19.02.2018.

20:44

Foto: Screenshot

"Ovaj specijalno modifikovan 'reno 4 GTL' predstavlja poslednji krik tehnike i sva je prilika da će lansirati Inicijativu 'Ne da(vi)mo Beograd' u Gradsku skupštinu", naveli su u saopštenju.

Prema njihovim rečima, građani su "ovacijama i mahanjem" pozdravili "Patkomobil" koji je kružio petnaestak minuta oko Trga Slavija.

"Građanima koji su do tada pognutih glava gledali u svetleću fontanu na koju su naši gradski čelnici 'spucali' skoro dva miliona evra, koji su preskačući već polomljene ploče još uvek nedovršenog platoa i prelazeći ulicu na besmisleno dalekim i nepristupačnim pešačkim prelazima, pokušavali da dođu do stajališta javnog prevoza, pojava 'Patkomobila' vratila je na lica osmehe i veru da Beograd zaslužuje bolje od Siniše Malog i Gorana Vesića", navela je Inicijative "Ne da(vi)mo Beograd".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: