Migranti pronađeni među vrećama sa hemikalijama

Carinski službenici su na ulazu graničnog prelaza Šid sprečili četvoricu migranata da neopaženo pređu granicu, saopštila je Uprava carina.

Izvor: B92

Petak, 19.01.2018.

17:56

Migranti pronađeni među vrećama sa hemikalijama
Freeimages

Prekršaj je otkriven u četvrtak, kada je na prelaz stigao kamion koji je transportovao tovar hemijskog jedinjenja za izradu plastičnih masa iz Mađarske u Srbiju.

Vozač je carinicima rekao da je pravio pauzu na benzinskoj pumpi pokraj auto-puta i da je čuo glasove koji dopiru iz tovarnog dela, te da sumnja da se unutra nalaze migranti.

Detaljnim pregledom kamiona primećeno je da je presečena carinska sajla, nakon čega su carinici pregledali i tovarni deo.

Tom prilikom su otkrivena četiri ilegalca sakrivena među vrećama punim polimera vinil-hlorida, nakon čega su predati u nadležnost policiji, navedeno je u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: