Nesreća na Vračaru, radnika ubila platforma za parkiranje

B.V. (43), angažovan na održavanju parking sistema, poginuo je u ponedeljak oko 16.30 u garaži u Ulici Stojana Protića 15, u beogradskom naselju Vračar.

Izvor: B92

Sreda, 17.01.2018.

13:02

Nesreća na Vračaru, radnika ubila platforma za parkiranje
Tanjug, arhiva

Na njega je pala platforma za parkiranje.

Tom prilikom povređen je njegov kolega M.D. star 35 godina, koji je prevezen na Institut za ortopedsko-hirurške bolesti "Banjica".

Kako nezvanično saznaju Večernje novosti, nesreća se dogodila kada je platforma sistema za parkiranje, na kojoj se nalazilo putničko vozilo, pala na radnike, koji su popravljali mehanizam.

“Jedan od njih je od zadobijenih povreda preminuo na mestu, a Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt. Drugi je sa povredama zbrinut na ortopediji. Iz firme koja je po našim saznanjima ugradila ovu parking platformu, negirali su da je reč o njihovom zaposlenom”, navodi beogradski list.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: