Kreću iz BG peške za Niš - kupite po korak i pomozite deci

Dvoje mladih Beograđana krenuće preške za Niš kako bi obezbedili sredstva za završetak izgradnje izgradnje dečjeg hemato-onkološkog odeljenja u Nišu.

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.10.2017.

12:12

Kreću iz BG peške za Niš - kupite po korak i pomozite deci

Reč je o humanitarnoj akciji “Pruži korak”, a Tamara Klarić i Bogdan Stevanović u svoju šetnju dugu 256.000 koraka krenuće 30. oktobra.

Kako navode, ideja je da građani SMS porukama na 1150 ili uplatom na račun Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka, po ceni od 100 RSD po koraku/SMS-u kupe po jedan od 260.000 koraka šetnje do Niša.

“Ovo je tema koja je važna za sve nas i priča u kojoj želimo da ostavimo nešto za našu decu, u kojoj želimo da im pružimo nadu i veru u bolje nas i bezbrižno detinjstvo. Želimo ovim putem da Vas zamolimo da nam pomognete da za ovu priču čuje i u nju se uključi što veći broj ljudi u celoj Srbiji. Jedino zajedno možemo da pobedimo u ovoj borbi”, navode njih dvoje u saopštenju.

Više o samoj akciji možete pronaći na sajtu Nurdora - OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: