S. Koreja objavila fotomontažu kako uništava avione SAD

Severna Koreja objavila je seriju fotomontaža, na kojima je prikazano kako severnokorejske rakete "uništavaju" američke bombardere B1B i nosač aviona.

Izvor: B92

Nedelja, 24.09.2017.

14:00

S. Koreja objavila fotomontažu kako uništava avione SAD
Foto: Gettyimages

Reč je o istovetnim avionima koji su preleteli međunarodni vazdušni prostor uz severnokorejsku granicu.

Severnokorejski državni portal DPRK tudej objavio je kolaž svega nekoliko sati nakon što je američka vojska objavila da je bombarder B-1B preleteo međunarodni vazdušni prostor duž obale Severne Koreje, prenosi Jonhap.

Objavljen je i video koji počinje govorom američkog predsednika Donalda Trampa pred vojnicima u bazi "Endrjuz" u Merilendu, a zatim fotografije bombardera B-1B i lovaca F-15C, koje se pomoću kompjuterske grafike "uništavaju" srednjedometnim balističkim raketama.

U video se prikazuje i severnokorejska podmornica kako napada američki nuklearni nosač aviona "Karl Vinson".

Donald Tramp je u govoru pred Generalnom skupštinom UN zapretio da će potpuno uništiti Severnu Koreju, a severnokorejski lider Kim Džong Un je odgovorio da je Tramp "poremećen".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: