I Beli ide sam na beogradske izbore: "Svi su isti"

Luka Maksimović, poznatiji kao Ljubiša Preletačević Beli, rekao je za list "Danas" da sigurno neće ulaziti u koalicije pred beogradske izbore.

Izvor: B92, Danas

Četvrtak, 13.07.2017.

08:35

I Beli ide sam na beogradske izbore:
Foto: B92

Bivši predsednički kandidat je rekao i da su se "Luka Maksimović i Beli" dogovorili da u pet do dvanaest objave da li će uopšte izaći na te izbore.

"Nećemo ni sa kim jer su svi isti, majku im je*em. Da li ćemo izaći na izbore odlučićemo pomoću intuicije, jer je ona jača od svega", rekao je Maksimović.

Maksimović je obeležio predsedničke izbore nekonvencionalnom kampanjom u kojoj je preko svog alter ega Ljubiše Preletačevića ismevao političku elitu u Srbiji, a uspeo je i da animira mlade i osvoji čak devet odsto glasova.

Beli i njegov tim su ranije iznenadili i na lokalnim izborima u "svom" Mladenovcu, a mnogi od njih očekuju učešće i na predstojećim beogradskim izborima.

Podsetimo, pokret "Dosta je bilo" je takođe najavio samostalan izlazak na gradske izbore, iako je istakao da bi bilo važno da se celokupna opozicija ujedini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: