Oko ekspozea: Hitna, "namig", voda i stolica za Popovića

Izlaganje ekspozea mandatarke Ane Brnabić je bilo zanimljivo na više nivoa – od početnog kašnjenja do “namigivanja“ i mesta za ministra bez portfelja.

Izvor: B92

Sreda, 28.06.2017.

11:28

Oko ekspozea: Hitna,
TANJUG / SAVA RADOVANOVIC

Sednica Skupštine Srbije na kojoj je mandatarka iznela svoj ekspoze, kasnila je oko pola sata, pošto je Hitna pomoć morala da zbrine ministra Aleksandra Antića.

Tokom izlaganja ekspozea morala je da reaguje predsednica Skupštine Maja Gojković i da umiri poslanike koji su pravili buku.

TANJUG / SAVA RADOVANOVIC
Brnabićeva je govorila o značaju IT sektora, a pošto poslanicima kao da to nije bila najzanimljivija stvar na svetu u tom trenutku, zastala je i zamolila za više pažnje.

U jednom momentu pažnju mandatarki je skrenuo neko od poslanika, a nije najjasnije kome je Brnabićeva uputila “namig“ tokom izlaganja.

Da li zbog treme, vremenskih prilika ili nečeg trećeg, tek mandatarka je u nekoliko navrata posezala za čašom, ali i flašicom vode.
screenshot/RTS
U njen kabinet bi trebalo da uđe i Nenad Popović, kao ministar bez portfelja, a u širokom kadru prenosa na Javnom servisu bilo je vidljivo da je njegova stolica van reda u kom se nalaze njegove buduće kolege.

U komentarima na izlaganje Brnabićeve često je kao opis korišćena reč – "nonšalantno".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: