NS: Na mestu ubistva Gidre i Roklicera uvredljiv grafit

Grafit "Pi*ke vidimo se u paklu" osvanuo je na lokalu "Moja kafanica", ispred kog su ubijeni Dragan Jovanović Gidra i Dario Roklicer, piše 021.rs.

Izvor: B92

Petak, 30.12.2016.

13:25

NS: Na mestu ubistva Gidre i Roklicera uvredljiv grafit
Tanjug

Pretnje su osvanule na fasadi, pored imena lokala, koji otkad se dogodilo ubistvo ne radi, a sama lokacija je i dalje obeležena policijskim trakama.

Kako "Blic" nezvanično saznaje, u policiji se sumnja da je reč o "klincima" sa tribine, jer je Gidra bio nekadašnji vođa jedne od navijačkih grupa FK Vojvodine.

"Niko nam nije prijavio pretnje vezane za ovaj slučaj. 'Moja kafanica' je posle ubistava zatvorena, a znamo da se ubrzo nakon toga pojavila i sporna poruka", navode nezvanično u policiji.

Jovanović (26) i Roklicer (29) su na smrt pretučeni 21. decembra oko 4.30 časova ujutru. Oni su pretučeni metalnom šipkom, a Hitna pomoć je mogla samo da konstantuje smrt. Okrivljeni za dvostruko ubistvo je Stevan Josić (34) zvani Sima Strahota, koji je bio šef obezbeđenja "Moje kafanice". Takođe, uhapšen je i Miroslav K. koji je pomagao Josiću nakon učinjenog dela.

U policijskim akcijama nakon ubistva privedeno je više od 20 osoba, a iza rešetaka se zbog učestvovanja u tuči nalaze još i policajac Vladimir K, članovi obezbeđenja Petar R. i Mile N, kao i Jovanovićevi prijatelji Andrej Č. i Borislav Č.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: