"Siguran sam da Radaković ne učestvuje u švercu oružja"

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da je za šverc oružja kroz Srbiju u koji je umešani novosadska policija čuo iz medija.

Izvor: B92

Sreda, 30.11.2016.

11:01

Dodao je da je siguran da u to nije umešan načelnik Uprave policije Novog Sada Siniša Radakovć.

"Ja sam to video iz novina. Siguran sam da Radaković ne učestvuje u tome", rekao je Stefanović novinarima u Palati Srbija upitan kako komentariše medijske napise o tome da lider Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj švercuje oružje kroz Srbiju, a da mu u tome pomaže novosadska policija.

Stefanović je dodao ako neko iz policije ima saznanja o tome slučaj treba da prijavi Službi unutrašnje kontrole MUP i da istragu treba da vodi tužilaštvo, a ne ministar.

Stefanović je dodao da, ako je neko iz policije umešan u tako nešto, mora da odgovara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika ima poruku za Rusiju i Kinu

Zvaničnik Stejt departmenta u Birou za kontrolu naoružanja Pol Din pozvao je danas Kinu i Rusiju da objave deklaraciju po uzoru na SAD u kojoj se obavezuju da će o korišćenju nuklearnog naoružanja uvek odlučivati ljudi, a ne veštačka inteligencija (AI).

8:01

2.5.2024.

1 d

Podeli: