Vučić: Julovac, sedi!

"Julovac sedi! Nađi banku, a pre toga obasni odakle tebi pare i kako", rekao je premijer Aleksandar Vučić na pitanje da komentariše tekst Zorana Čička.

Izvor: B92

Ponedeljak, 24.10.2016.

22:16

Vučić: Julovac, sedi!
Tanjug

U tom tekstu se navodi da ima račune u Švajcarskoj od nekoliko stotina miliona evra.

"Je li to onaj što se ponosi da radi za britansku službu, a JUL-ovac. Kažite mi u kojoj banci imam te račune, ne bežim od teme, dinar mi pokažite", rekao je Vučić.

"Prekinite da lažete i da izmišljate. Dosta više s tim. Problem je što ne mogu ništa da mi nađu, jer ja ne kradem, već se protiv lopova borim. Mnogi će glavu na tacnu da stave nekima da bi se izborili za poštovanje zakona u zemlji, a lopovi bi dali 14 puta operativne obrade UKP, jer to se radi za pare", dodao je.

"Nemam ni dukat više nego 2012. godine, od kad sam ušao u vladu", rekao je Vučić.

"Nađu li mi 50 evra, a ne pola milijarde, a ja ne znam šta je, to sem kada govorimo o budzetu, u bilo kojoj banci u svetu, sem one male ušteđevine koju sam redovno prijavio, ne samo da ću da odem, već mogu da uradim šta god hoće", poručion je on.

Vučić je naveo da ljudi koji to pišu polaze od sebe, jer znaju koliko bi krali i pljačkali kad bi imali poverenje naroda koje on ima.

On je naveo da je njihov problem taj što sve što radi čini da bi ostavio trag u državi, za narod, a ne za sebe.

"Nemam ni dukat više od 2012. godine kada sam ušao u vladu", ponovio je Vučić i dodao da pojedini ne rade ništa, a voze se u luksuznim automobilima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: