Noć u BG: Alkoholisanost i dva udesa - pet povređeno

U Beogradu su se tokom noći dogodila dva udesa, a Hitna pomoć je učestvovala i u pružanju pomoći prilikom lančanog sudara van teritorije za koju je nadležna.

Izvor: B92

Subota, 01.10.2016.

08:00

Noć u BG: Alkoholisanost i dva udesa - pet povređeno
Foto: Thinkstock

U Malom Požarevcu se oko ponoći dogodio lančani sudar u kojem su povređene četiri osobe. Na lice mesta su stigle ekipe Hitne pomoći iz Sopota, Mladenovca, Vrčina i Beograda, a povređeni su prevezeni u Urgentni centar.

Beogradska ekipa je intervenisala i u ulici Goce Delčeva gde je u 22.40 povređen muškarac starosti 33 godina koji je pao sa motora.

On je zadobio manje povrede glave i prebačen je u Urgentni centar.

Pola sata pre ponoći, u ulici Neznanog junaka lakše je povređena ženska osoba starosti 38 godina, koja je zbog istegnuća vrata takođe zbrinuta u Urgentnom centru.

Ekipa Hitne pomoći noćas je intervenisala ukupno 106 puta od čega 23 puta na javnom mestu a, osim asmatičara i srčanih bolesnika, za pomoć su se u nešto većem broju javljali dijabetičari i psihijatrijski bolesnici, rekla je portparolka ove službe dr. Nada Macura.

S obzirom na početak vikenda, česta su bila javljanja i zbog alkoholisanog stanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika ima poruku za Rusiju i Kinu

Zvaničnik Stejt departmenta u Birou za kontrolu naoružanja Pol Din pozvao je danas Kinu i Rusiju da objave deklaraciju po uzoru na SAD u kojoj se obavezuju da će o korišćenju nuklearnog naoružanja uvek odlučivati ljudi, a ne veštačka inteligencija (AI).

8:01

2.5.2024.

1 d

Podeli: