GSP: Vozač sleteo sa kolovoza i zakačio tendu kioska

GSP Beograd se oglasilo saopštenjem povodom saobraćajne nesreće u kojoj je učestvovalo jedno vozilo tog preduzeća.

Izvor: B92

Sreda, 29.06.2016.

12:02

GSP: Vozač sleteo sa kolovoza i zakačio tendu kioska
screenshot/RTS

Kako je ranije javljeno, autobus na liniji 311 je sleteo sa puta pošto je vozaču pozlilo.

“Pored značajnih napora koje JKP GSP „Beograd“ ulaže kako bi zaposlenima na poslovima sa velikom odgovornošću obezbedio što kvalitetnije uslove za rad, danas 29. juna 2016. godine, oko 7.30 časova u Ulici bulevar kralja Aleksandra, kod broja 525 došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj je učestvovao autobus sa linije broj 311.Do nezgode je došlo kada je vozač, iz još neutvrđenih razloga, sleteo sa kolovoza i zakačio tendu obližnjeg kioska. MUP je izvršio uviđaj. Tri putnika i vozač autobusa su kolima Hitne pomoći prevezeni u Vojno medicinsku akademiju“, navodi se u saopštenju.

Takođe, dodaje se da su predstavnici JKP GSP „Beograd“ su odmah otišli da ih posete i da se informišu o njihovom stanju.

“Tom prilikom dobili su informaciju da je reč o lakšim povredama. Gradski prevoznik izražava žaljenje zbog nezgode koja se dogodila i svima želi brz oporavak. Takođe, GSP se zahvaljuje putnicima na razumevanju i na brizi koju su iskazali kako prema svojim sugrađanima, tako i prema našem kolegi vozaču“, zaključuje se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: