Iz RIK i dalje ni reč

Predstavnici SNS i liste Dveri-DSS saopštili su podatke o rezultatima na ponovljenim izborima u Srbiji, ali javnost i dalje čeka da se oglasi RIK.

Izvor: B92

Sreda, 04.05.2016.

23:15

Iz RIK i dalje ni reč
Foto: Tanjug

Republička izborna komisija tokom čitavog dana nije izlazila u javnost sa podacima o izlaznosti, što je dosad bio uobičajen slučaj, a preliminarnih rezultata nema ni više od tri sata nakon zatvaranja biračkih mesta.

Kako javlja reporter B92, prema nezvaničnim informacijama, RIK i dalje čeka na zapisnike sa dva biračka mesta, kada će kompletirati sve podatke sa 15 birališta i moći da saopšti prve rezultate.

Konačni rezultati bi trebalo da budu objavljeni u četvrtak uveče, ukoliko do 20 časova ne stignu prigovori.

Prema dostupnim informacijama, na ponovljenim izborima nije bilo većih nepravilnosti.

Izbori su ponovljeni na pet biračkih mesta u Nišu, na po dva mesta u Beogradu, Vranju i Jagodini, kao i na po jednom u Užicu, Bačkoj Topoli, Sremskim Karlovcima i Kladovu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: