Čanak oslobođen optužbi za nanošenje povreda

Osnovni sud u Novom Sadu oslobodio je lidera LSV Nenada Čanka optužbi da je u tuči u oktobru 2012. ugrozio bezbednost i naneo lake povrede Pavlu Lešanoviću.

Izvor: B92

Sreda, 30.03.2016.

13:23

Čanak oslobođen optužbi za nanošenje povreda
Tanjug

Na ovu presudu Čanak kao i tužilaštvo imaju pravo da ulože žalbu Apelacionom sudu u Novom Sadu.

Tužilaštvo optužnicom tereti Čanka da je u tuči ispred kafane "Tako je suđeno", u septembru 2012. godine, prema Pavlu Lešanoviću izvršio krivična dela nanošenje lakih telesnih povreda i ugrožavanje bezbednosti.

Tužilaštvo je u završnoj reči predložilo da Čanak bude uslovno osuđen na osam meseci zatvora uslovno na dve godine, dok je odbrana zatražila njegovo oslobađanje.

Čanak je navodno u pratnji obezbeđenja 23. septembra 2012. godine, u posleponoćnim satima ispred kafane “Tako je suđeno” pretukao Lešanovića, koji mu je prethodno uputio niz uvreda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika ima poruku za Rusiju i Kinu

Zvaničnik Stejt departmenta u Birou za kontrolu naoružanja Pol Din pozvao je danas Kinu i Rusiju da objave deklaraciju po uzoru na SAD u kojoj se obavezuju da će o korišćenju nuklearnog naoružanja uvek odlučivati ljudi, a ne veštačka inteligencija (AI).

8:01

2.5.2024.

1 d

Podeli: