SNS o fasadama i ulicama Subotice

Gradski odbor SNS-a u Subotici pitao je pokrajinskog premijera Bojana Pajtića na koje projekte u Subotici je potrošeno tri milijarde dinara.

Izvor: B92

Subota, 23.05.2015.

23:08

Default images

Kako ističu naprednjaci, potrošeno je tri miliona, a u tom gradu ulice nemaju asfalt, kuće vodovod i kanalizaciju, a škole nove fasade.

"Građanima ste ostavili neasfaltirane ulice, vodovodna i kanalizaciona infastruktura nije urađena u mnogim delovima grada, subotičke škole i dalje imaju oronulu fasadu", saopštila je SNS nakon posete pokrajinskog premijera Pajtića Subotici i izjave da je Vlada Vojvodine za projekte u Subotici preko Uprave za kapitalna ulaganja investirala tri milijarde dinara.

"Da je vaša izjava tačna i istinita, subotička Bolnica bi danas imala angio salu i ne bi svake godine umiralo na desetine mladih zbog nemogućnosti da im se pruži adekvatna zdravstvena nega", poručili su naprednjaci.

Vlada Srbije će, kako navode iz SNS, sigurno ispuniti preuzete obaveze sredstva koja dođu u Suboticu će biti namenski utrošena.

Globalni pravac na kome će insistirati subotički SNS, kako navode, jeste da budućnost i planovi svih zavise od "volje i želje da menjamo sebe i sistem u kojem radimo i živimo a koji mora da bude mnogo efikasniji i brži".

"Građani očekuju da vide odgovorne i sposobne ljude koji mogu da funkcionisanje lokalne strukture vlasti podignu na viši nivo, na kome će svako znati koja su mu zaduženja i obaveze, kako bi smo mogli pred građane da izađemo sa jasnim rezultatima i sa jasnom odrednicom ko je i koliko odgovoran za ono što smo uradili", kažu u SNS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: