Pretnja bombom prizemljila avion

Predstavništvo kompanije "Turkiš erlajns" u Beogradu saopštilo je da je pretnja bombom u avionu na letu Istanbul - Sao Paolo bila lažna.

Izvor: B92, Tanjug

Ponedeljak, 30.03.2015.

14:58

Default images

Avion Boing 777 sa 256 putnika iz Istanbula za Sao Paolu morao je vanredno da sleti u Kazablanku, u Maroku, zbog informacije o bombi.

U avionu na letu TK15 proglašena je uzbuna, pošto je u toaletu nađena cedulja na kojoj je bila napisana reč "bomba".

"Naši putnici će se ponovo ukrcati u avion i let za Sao Paolo će biti nastavljen nakon što se završe procedure čišćenja i dosipanja goriva. Osim toga, neophodne dozvole za nastavak leta biće dostavljene na vreme", navodi se u zvaničnoj izjavi koje je Predstavništvo turske kompanije u Beogradu uputilo medijima.

To je bio drugi incident iste vrste, pošto se juče avion iste kompanije koji je poleteo za Tokio, vraćen u Istanbul, takođe zbog pretnje da je navodno postavljena bomba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: