Suprug prikrivao dvostruko ubistvo?

Suprug T.V. (39), koja se sumnjiči za dvostruko ubistvo, priveden je pod sumnjom da je učestvovao u zločinu, pišu “Večernje novosti“.

Izvor: B92

Sreda, 04.03.2015.

13:48

Default images

Kako navodi beogradski medij, iz Višeg javnog tužilaštva je saopšteno da je B.S. (39) određen pritvor od 48 sati, a u sredu će zajedno sa suprugom biti saslušan kod tužioca u vezi sa ubistvom majke i bake T.V.

Zločin se dogodio u porodičnom stanu u Mileševskoj ulici 33. Kako se sumnja, T.V. je satarom ubila majku i baku posle svađe, a zločin je policiji prijavio njen suprug.

Osumnjičena je tokom policijskog uviđaja, zbog teškog pijanstva i pod uticajem lekova za smirenje, prebačena na VMA u Beogradu.

U Višem javnom tužilaštvu danas će se pojaviti i B.S. U ovom trenutku ne zna se tačno na koji je način učestvovao u ovom zločinu. Tužilaštvo je tražilo policijsko zadržavanje zbog sumnje da je bio saučesnik u dvostrukom ubistvu.

“On je pozvao policiju da prijavi tuču u stanu. Kada su policajci stigli, međutim, on im je otvorio vrata i ispričao kako je njegova supruga, dok je odveo trogodišeg sina u vrtić, ubila majku i baku. Sada proveravamo vremena smrti žrtava kako bismo utvrdili da li su usmrćene pre podne ili još tokom noći. Tela su poslata na obdukciju i čekaju se rezultati kako bi se utvrdio tačan uzrok i vreme smrti“, navodi izvor “Večernjih novosti“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: