Na sudu zbog pesme o Erdoganu

Bivšoj mis Turske Merve Bujuksarač biće suđeno zbog toga što je navodno objavila pesmu na Instgramu kojom se vređa predsednik Redžep Tajip Erdogan.

Izvor: B92

Subota, 17.01.2015.

10:09

Default images
Foto: Beta/AP, arhiva

Ona je o tome svedočila u tužilaštvu u Istanbulu i navela da joj nije bila namera da uvredi Erdogana, prenosi turski list Zeman na svom sajtu.

Bivša mis je naime podelila na svom Instagram profilu pesmu koja sadrži izmenjene stihove turske himne u kojoj se vređa predsednik.

Bujuksarač, koja je bila mis Turske 2006., rekla je da nije lično napisala pesmu "Poezija za predsednika" i da je to podelila na svom Instagramu jer joj je bilo smešno, prenosi list Zeman.

Ona je dodala da je postavila pesmu na svoj profil uprkos tome što su je prijatelji upozorili da bi zbog toga mogla da krivično odgovara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: