Popović i Parović o državnom udaru

Miroslav Parović: Popović sprema državni udar. Popović: Očekujem da država reaguje, pokušavaju da dobiju medijsku pažnju.

Izvor: B92

Četvrtak, 11.12.2014.

20:50

Default images

Miroslav Parović iz Treće Srbije rekao je gostujući u Vestima B92 da Srđa Popović iz organizacije KANVAS sprema državni udara i to tako što će organizovati demonstracije ispred zgrade NIS-a u Novom Sadu.

"Mi smo ove informacije dobili od relevantnih izvora. Spremaju protest ispred zgrade NIS-a, a onda bi taj miran protes trebalo da preraste u nasilne demonstracije. Plan je da upadnu u zgradu NIS-a i da tamo napadnu ruske državljane", naveo je Parović.

Prema njegovim rečima, cilj je da se destabilizuje spoljnopolitička pozicija Srbije, da se izazove Rusija i da se zemlja u potpunosti okrene Evropskoj uniji.

Takođe u vetima B92, Srđa Popović je rekao da sve ovo zvuči kao loš vic i da veruje da će tužilaštvo na sve ove tvrdnje reagovati.

"Ja očekujem poziv tužioca iz Novog Sada i ovde se radi o pokušaju da se bude u medijima. Ovo više nije zemlja u kojoj na nekome možete da crtate metu. Verujem da će tužilaštvo reagovati, ako ono ne reaguje onda ćemo mi da podnesemo tužbu. Siguran sam da će država utvrditi šta je istina. Ili ja spremam udar ili oni pričaju gluposti, a za to slede sankcije", rekao je Popović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: