Držao u stanu arsenal oružja

Požarevačka policija podnela krivičnu prijavu protiv S. S. (34), meštanina opštine Žagubica, zbog sumnje da je počinio krivično delo držanja i prometa oružja.

Izvor: B92

Utorak, 21.10.2014.

23:23

Default images

Pretresom stana osumnjičenog, policija je našla automatsku pušku M70 AB 2, lovački karabin CZ, revolver "arminius", ručnu bombu M50, dva tela ručne bombe, kontejner ručnog raketnog bacača RBR 64, dva bajoneta za automatsku pušku, veću količinu municije različite vrste i kalibra kao i gumenu palicu, lisice i policijski prsluk.

Policija je protiv osumnjičenog, od koga je oduzela pronadjeno oružje, uključujući i lovačku pušku koju je posedovao po odobrenju nadležnih organa, podnela krivičnu prijavu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: