Vajgl: Vučić preteruje

Poslanik Evropskog parlamenta i član odbora za Srbiju Ivo Vajgl kaž da premijer Srbije preteruje u personifikaciji političkih ciljeva koje postavlja pred vladu.

Izvor: B92

Petak, 19.09.2014.

11:47

Default images

"Stekao sam utisak da premijer Srbije Aleksandar Vučić malo preteruje u personifikaciji svojih političkih ciljeva koje postavlja ispred Vlade Srbije", rekao je Vajgl povodom novih mera štedenje koje je sinoć na RTS-u najavio Vučić.

Slovenački diplomata i političar je kao pozitivno ocenio to što premijer Srbije govori o evropskoj perspektivi i postavljanju lestvice ka evropskim standardima što uliva optimizam narodu u zadacima koji su pred Srbijom.

Vajgl je danas kod Maribora prisustvovao manifestaciji "Pozdrav jeseni" koja je okupila predstavnike gradova iz Hrvatske, Srbije, Austrije i Slovenije. Ivo Vajgl je učesnicima te manifestacije rekao da bratski narodi bivših republika Jugoslavije sada treba da budu bratske države Evrope.

Srbiju na tom skupu predstavlja delegacija Gornjeg Milanovca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: