DSS deo vlasti u Beogradu

Šef odborničke grupe DSS u skupštini Beograda Andreja Madenović kaže da će ta stranka biti deo vladajuće većine i da će podržati predlog SNS za gradonačelnika.

Izvor: B92

Sreda, 23.04.2014.

13:59

Default images

Mladenović je u izjavi novinarima u pauzi konstituisanja skupštine grada rekao da je ta stranka podržala izbor Nikole Nikodijevića za predsednika Skupštine i da se samim tim DSS pridružila SNS i SPS u tom izboru kao i konstituisanju gradskog parlamenta.

"Što se tiče našeg ulaska u vlast u gradu Beogradu, Gradski odbor stranke je sinoć doneo odluku da prihvatimo poziv SNS, predsedništvo je prihvatilo i dalo saglasnost gradskom odboru da prihvatimo poziv SNS i da učestvuje u vođenju grada Beograda u narednom periodu“ rekao je Mladenovć.

On je naveo da je DSS u privremenom organu dala svoj puni doprinos vođenju Beograda i poručio da će od aktuelne vlasti tražiti da se Beograd vodi tako da se vodi računa o Beograđanima, a ne o interesima određene vladajuće grupe.

Mladenović je na pitanja o gradonačelniku rekao da se ne mešaju u kadrovska rešenja drugih stranaka i podvukao da SNS ima apsolutnu većinu u skupštini grada i da će sigurno iz njihovih redova biti novi gradonačelnik, a da će DSS podržati taj predlog.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: