Srpska: Srbija u srcu i duši Srbina

Pred oko 600 simpatizera GI "Srpske" u Lepini održana predizborna tribina, sa koje je poručeno da će Srbi istrajati u borbi da Srbija ostane na Kosovu.

Izvor: B92

Četvrtak, 28.11.2013.

20:54

Default images

"Ponosan sam što imam privilegiju i čast da stojim ispred vas. Srbi se ne kupuju, Srbinu moraš da uđeš u srce i dušu, a kad tamo uđeš naćićeš Srbiju".

"Zato nema smisla to što nude ugovore, što odlaze u Bergen i prete onima kojima je najgore. Sagradićemo Zajednicu srpskih opština kako više ne bi saginjali glavu već ponosno podigli našu zastavu", poručio je kandidat "Srpske" za gradonačelnika Gračanice Branimir Stojanović, zahvaljujući svima koji su u prvom krugu lokalnih izbora na KiM dali podršku "Srpskoj".

Kako je saopštio Izborni štab GI "Srpske", predsednik "Srpske" Vladeta Kostić je na tribini pozvao građane da izađu na birališta u drugom krugu izbora.

"Možda će 1. decembra padati sneg, ali nemojte ostati u svojim toplim domovima. Nemojte, da se ne bi četiri godine smrzavali, ne od zime već od straha i neizvesnosti da li ćemo ostati u tim toplim domovima. Zato, koliko god da je hladno vreme, izađimo ponovo svi u nedelju i zaokružimo broj 126, pod kojim je naš kandidat Branimir Stojanović", rekao Kostić.

Prisutnima su se obratili i Srđan Vasić, direktor filijale RFZO Priština u Gračanici i odbornik "Srpske" Zoran Mitrović.

Tribina je otvorena intoniranjem himne "Bože pravde".

GI "Srpska" je saopštila i da će sutra u 18 časova održati završnu tribinu u velikoj sali Doma kulture u Gračanici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: