Ključevi SNS u Vranju kod Gašića

Potpredsednik SNS Bratislav Gašić izjavio da je uzeo pečat i ključeve prostorija SNS u Vranju i poručio da će poverenik gradskog odbora biti postavljen uskoro.

Izvor: B92

Četvrtak, 28.11.2013.

09:01

Default images

"Ključevi i pečat će do izbora poverenika biti u izvršnom odboru stranke”, rekao je Gašić Tanjugu posle sastanka u Vranju sa naprednjacima, kojima je preneo poruku predsednika stranke Aleksandra Vučića.

“A njegova poruka je da se stidi svih onih koji su vinovnici ovako ružnih dešavanja i da takvo ponašanje nije odlika članova SNS – takvi ljudi ne zaslužuju da se zovu srpskim naprednjacima”, rekao je Gašić.

On je dodao da se Srpska napredna stranka izvinjava građanima Vranja zbog neprijatnosti i spominjanja njihovog grada u negativnom kontekstu. “SNS želi da njeni odbornici i članovi veća rade u interesu građana Vranja kako bi život u toj sredini bio bolji, želimo da se govori o novim radnim mestima, investicijama, a ne o skandalima i bahatom ponašanju članova bilo koje partije, posebno Srpske napredne stranke”, poručio je Gašić.

“Pojedinci su sebi dozvolili da zbog svojih ličnih interesa i svojih pozicija dovedu do toga da se cela stranka njih takvih stidi”, dodao je on.

Predsednik SNS Aleksandar Vučić ranije je raspustio gradski odbor SNS u Vranju, a u obrazloženju odluke je napisao da ta partija želi da menja nabolje stvari u Srbiji, pa je njena namera da je predstavljaju najbolji, najpošteniji i najstručniji ljudi, “a ne oni koji zarad svojih fotelja pribegavaju nasilju bilo svojih tobožnjih političkih neistomišljenika ili svojih stranačkih kolega".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

91 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: