Sneg će padati do četvrtka

U većem delu Srbije sneg je padao i tokom noći, kao i jutros. Danas se očekuje povećanje snežnog prekrivača. Najviša dnevna temperatura do tri stepena.

Izvor: B92, Beta

Sreda, 27.11.2013.

00:42

Default images

Prema prognozama RHMZ, u Srbiji će i danas biti oblačno i hladno, sa snegom, tokom dana uz povećanje visine snežnog pokrivača, a u planinama će se stvarati snežni nanosi. Više padavina očekuje se u centralnim i južnim krajevima, a vetar će biti slab i umeren, uglavnom severni i severoistočni.

Jutarnja temperatura od minus dva do dva, a najviša dnevna od nule do tri stepena. I u Beogradu će danas biti oblačno i hladno, sa snegom, uz povećanje visine snežnog pokrivača, a vetar će biti slab i umeren, uglavnom severni i severoistočni. Dnevna temperatura biće bez većeg kolebanja, od minus jedan do jedan stepen.

U Srbiji se, prema izgledima vremena za sedam dana, odnosno do 4. decembra, u četvrtak očekuje prestanak padavina i delimično razvedravanje, najpre u severnim i zapadnim krajevima. U petak i subotu jutarnji mraz iznosiće od minus pet do minus jedan stepen, a mestimično očekuje se magla i poledica, u toku dana malo i umereno oblačno.

Samo je u istočnim krajevima ponegde moguć kratkotrajni slab sneg. Od subote će biti uglavnom suvo i malo toplije, a u nižim predelima očekuje se otapanje snežnog pokrivača.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika ima poruku za Rusiju i Kinu

Zvaničnik Stejt departmenta u Birou za kontrolu naoružanja Pol Din pozvao je danas Kinu i Rusiju da objave deklaraciju po uzoru na SAD u kojoj se obavezuju da će o korišćenju nuklearnog naoružanja uvek odlučivati ljudi, a ne veštačka inteligencija (AI).

8:01

2.5.2024.

1 d

Podeli: