Odalović: Vlada radi normalno

Vlada radi normalno, bez obzira na određene promene. Neće biti nikakvog prekida ni diskontinuiteta u njenom radu, kaže generalni sekretar Vlade Veljko Odalović.

Izvor: RTS, Tanjug

Četvrtak, 08.08.2013.

08:03

Default images

Odalović je, gostujući u Jutarnjem programu RTS, rekao da će koalicioni dogovor predsednika Socijalističke partije Srbije Ivice Dačića i lidera Srpske napredne stranke Aleksandara Vučića sa koalicionim partnerima, koji čini njihove koalicije, biti odlučujući i da očekuje da će u najavljenim rokovima sve biti okončano.

Odalović je rekao da očekuje da će u poslednjoj nedelji avgusta biti i zasedanje Narodne skupštine, na kojem će biti konstatovane ostavke i najverovatnije biti donete izmene i dopune zakona o ministarstvima.

Prema njegovim rečima, razmotriće se da li će biti nekih ministarstava koja će se deliti, ili će neka biti spajana ili neke nadležnosti iz jednog preneta u drugo, a potom će se birati novi ministri.

"Neće biti nikakvog prekida, nikakvog diskontinuiteta. Najnormalnije rade i ona ministarstva u kojima je skoro izvesno da neki neće biti ministri u septembru mesecu, ali se i oni odgovorno odnose prema poslu", dodao je Odalović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: