Varvarin: Utopila se dva mladića

Dva mladića starosti 21 i 23 godine iz okoline Paraćina utopili su se juče u bari u blizini Donjeg Katuna kod Varvarina, saopštila je kruševačka policija.

Izvor: B92

Ponedeljak, 29.07.2013.

09:31

Default images

Tela dvojice mladića pronađena su jutros, potvrđeno je Tanjugu u kruševačkoj policiji.

Pripadnici policije, ronioci i ekipa hitne medicinske pomoći su odmah po obaveštenju preduzeli sve mere i radnje na pronalaženju utopljenih mladića starosti 21 i 23 godine, ali nisu pronađeni sinoć do 21.30 sati, kada su prestali uslovi za dalju potragu.

Kako je Tanjugu rečeno, njihova tela su pronađena i izvučena jutros oko 10.30 sati.

Meštanin Donjeg Katuna Radivoje Dolić rekao je Tanjugu da su se ovakve stvari dešavale i ranije. "Ovde dolaze stanovnici Katuna, Varvarina, Paraćina da se kupaju, jer je voda čista, mnogo čistija od Morave, ali ima i dosta bagera koji iz bare vade pesak, pa su velike dubine", kazao je on.

Naveo je i da meštani kažu da su se mladići utopili spasavajući jedan drugog.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika ima poruku za Rusiju i Kinu

Zvaničnik Stejt departmenta u Birou za kontrolu naoružanja Pol Din pozvao je danas Kinu i Rusiju da objave deklaraciju po uzoru na SAD u kojoj se obavezuju da će o korišćenju nuklearnog naoružanja uvek odlučivati ljudi, a ne veštačka inteligencija (AI).

8:01

2.5.2024.

1 d

Podeli: