Priznao ubistvo supruge u elektrani

Aleksandar Tošić (43), osumnjičen da je u ponedeljak, u toaletu menze TENT u Obrenovcu nožem usmrtio suprugu Tamaru (32), u policiji je priznao izvršenje dela.

Izvor: B92

Sreda, 04.07.2012.

22:12

Default images

Njemu je određeno policijsko zadržavanje u trajanju od 48 sati, posle čega će biti priveden na saslušanje pred istražnog sudiju nadležnog Višeg suda u Beogradu.

Kako "Novosti" saznaju iz izvora bliskih MUP Srbije, Tošić je, pošto je usmrtio suprugu, nameravao i sebe da ubije.

Pošto je u ponedeljak nožem izbo ženu Tamaru u toaletu menze Termoelektrane Nikola Tesla u Obrenovcu, Tošić se najpre, dao u bekstvo, kaže izvor Novosti iz policije, ali se dva sata kasnije se predomislio i hteo da ubije i sebe. Tačnije, kada je shvatio da ga je policija locirala i da će im pasti u ruke, nameravao je da izvrši samoubistvo, pišu Novosti.

Policija ga je odvratila od te zamisli, a pri hapšenju nije se opirao. Kako pišu Novosti, priznao je zločin koji je počinio i predao nož kojim je izvršio ubistvo.

"Sve je priznao. I to da je uvek bio jako posvećen porodici, ali i da je ljubomoran čovek, da je već duže vreme sumnjao da ga supruga vara, da ga je, pre desetak dana čak i napustila i viđala se sa drugim muškarcem... Ipak, najviše ga je povredilo to što, kako tvrdi, Tamara nije htela čak sa njim ni da razgovara i da pokuša da se pomiri, makar zbog deteta koje imaju. Zvao ju je mobilnim telefonom, pokušavao da stupi u kontakt s njom, čak joj je, u nameri da se pomire, odneo i cveće. Ništa nije vredelo," objašnjava izvor Novosti iz policije.

Aleksandar Tošić nalazi se, prema iskazu sagovornika Novosti, u vrlo teškom psihičkom stanju. Njegovo privođenje i saslušanje pred istražnim sudijom je zbog toga odloženo za četvrtak. Ovog puta, Tošić će odbranu dati u prisustvu novog branioca, advokata Aleksandra Lazića, kojeg je angažovala porodica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: