Servisne informacije 0

30.04.2024.

14:29

Evo kako će raditi prodavnice i parking servis za prvomajske i uskršnje praznike u Leskovcu

Svi IDEA i Roda prodajni objekti u Leskovcu će u sredu, 1. maja, raditi uobičajeno, po redovnom radnom vremenu.

Izvor: Jugmedia

Evo kako će raditi prodavnice i parking servis za prvomajske i uskršnje praznike u Leskovcu
Milos Momcilovic / Shutterstock.com

Podeli:

Međutim, u petak, 3. maja, ove prodavnice će raditi skraćeno, do 18 časova. Za subotu, 4. maja, planirano je redovno radno vreme, dok će nedelja, 5. maj, biti neradan dan, piše JuGmedia.

Što se tiče drugih marketa, Spin marketi će raditi kao i obično, osim na dan Uskrsa u nedelju, kada će biti zatvoreni. Aman marketi će 1. maja raditi do 15 sati, 3. maja do 18 sati, dok u nedelju, 5. maja, neće raditi.

Zlatan Trag supermarketi će 1. maja raditi uobičajeno, od 7 do 22 sata, dok će za Veliki petak, 3. maja, radno vreme biti skraćeno do 20 sati. Za Uskrs, Zlatan Trag marketi neće biti otvoreni.

Sajam šoping centar u Leskovcu neće raditi 1. maja i u nedelju 5. maja. U petak 3. maja radiće do 18 sati, u subotu i ponedeljak do 21 sat.

Dom zdravlja u Leskovcu menja radno vreme tokom praznika

Besplatan parking tokom praznika

Povodom predstojećih praznika parkiranje u Leskovcu biće besplatno od 1. do 6. maja, izuzev subote, 4. maja, rekla je zamenica direktora "Metroparking jug" Ana Janković.

Redovna naplata nastaviće se 7. maja.

U subotu, 4. maja, naplata i kontrola parkiranja u zoniranim delovima grada radiće po uobičajenom radnom vremenu.

Javne garaže i carinski terminal će tokom predstojećih praznika biti neprekidno otvoreni i radiće po uobičajenom sistemu naplate. Za Uskrs, u nedelju, 5. maja, na javnim garažama se neće naplaćivati parkiranje.

Naplata i kontrola parkiranja počinje od utorka, 7. maja.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Hronika

Eksplozije kod Kragujevca

Tim za uništavanje neeksplodiranih ubojnih sredstava u kamenolomu Straževica kod Kragujevca uništio je još jedno neeksplodirano ubojito sredstvo, minobacačku minu 45 mm.

14:36

18.7.2024.

22 h

Društvo

Nove linije preko Pupinovog mosta

Uz autobusku liniju 85, preko Pupinovog mosta u planu je uvođenje još tri autobuske linije, čime bi se kompletna banatska strana Beograda povezala sa Bačkom ulicom u Zemunu.

21:16

17.7.2024.

1 d

Podeli: