Sarajevo: Amerikanac se ubio?

Američki državljanin, koji je pronadjen mrtav u sarajevskoj opštini Stari grad, izvršio je samoubistvo, izjavio je portparol MUP Kantona Sarajevo Irfan Nefić.

Izvor: B92

Petak, 03.02.2012.

21:59

Default images

Nefić je naveo da su sudski veštaci jutros obavili obdukciju u prostorijama Instituta za sudsku medicinu Medicinskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu.

"Utvrdjeno je da je smrt nastupila kao posledica samoubistva oštrim predmetom, odnosno nožem. Osim te rane, druge rane i povrede koje bi izazivale sumnju, nisu uočene", objasnio je Nefić.

On je dodao da policija nastavlja aktivnosti na prikupljanju svih relevantnih činjenica kako bi u potpunosti rasvetlili sve okolnosti uzroka ovog samoubistva. Gradjani su u sredu, obavestili policiju da na Baščaršiji leži muškarac koji je povredjen nožem u grudi.

Na lice mesta izašla je ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, čiji je lekar konstatovao smrt. Utvrdjeno je da je reč o američkom državljaninu koji je odredjeno vreme boravio u Sarajevu. Nastradali je ovih dana trebalo da se vrati u SAD, što potvrdjuje kupljena karta koja je kod njega pronadjena, navode sarajevski mediji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: