Četvrtak, 22.12.2011.

12:31

Prvog januara "Marš za bebe"

Prvog januara 2012. godine, u Ulici otvorenog srca Fond B92 organizovaće Marš za bebe. Pozivamo sve roditelje, heroje i ljude dobre volje da nam se pridruže.

Izvor: B92

Default images

Na ovaj način, u borbenom duhu, koji nas je krasio od početka akcije Bitka za bebe, ući ćemo u Godinu beba i započeti novu veliku bitku od koje nećemo odustajati dokle god ne budemo sigurni da svi naši mališani imaju adekvatne uslove da pobede u svojoj herojskoj borbi za život.

Tokom dana, svi posetioci Ulice otvorenog srca će biti u prilici da po simboličnim cenama kupe suvenire sa motivima Godine beba. Sav prihod od prodaje suvenira će biti iskorišćen za nabavku opreme koja je preko potrebna našim najmlađim i najugroženijim sugrađanima.

Fond B92 i svi hrabri ljudi koji su uzeli učešće u „Bici za bebe“ pod svojom zastavom su akumulirali veliku pozitivnu energiju sa jednim jedinim ciljem – pomoći prevremeno rođenim bebama u Srbiji, koje su do tog trenutka bile nepravedno zapostavljene od čitave zajednice.

Nakon više od sto dana borbe, otvaranja mnogih vrata za naše mališane i 179 obezbeđenih inkubatora, energija boraca za živote naših najmlađih i najugroženijih sugrađana je danas još veća.

Susrećući se svakoga dana sa problemima zdravstvenih ustanova širom Srbije, uvideli smo da je za dugoročno rešavanje problema neonatologije potrebno daleko jače delovanje.

Stoga smo mobilisali svoje redove u još širi front i 2012. godinu proglasili Godinom beba! Godinom u kojoj ćemo proširiti front delovanja slaveći živote naših mališana i prikupljajući sredstva uz koja će njihove šanse u svakodnevnoj borbi za život biti izglednije nego do sada.

Tokom Godine beba, prikupljaćemo sredstva za nabavku neophodne opreme za prevremeno rođenu decu, opreme za porodilišta, pelene za prevremeno rođene bebe, a bavićemo se i pitanjem nataliteta u našoj zemlji.

Mali heroji imaju jednu šansu, jednu priliku da prežive i dožive da jednog dana budu na našem mestu. Ta šansa ste im upravo vi! Dođite da zajedno marširamo u slavu beba, slavu borbe i slavu života!!!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: