Nikolić: Mogu i sa Dačićem

Lider SNS-a Tomislav Nikolić pozvao je predstavnike SPS-a da se „odmah čvrsto opredele i suprotstave DS-u ukoliko žele da budu partner naprednjacima“.

Izvor: B92

Četvrtak, 13.10.2011.

22:52

Default images

Nikolić je rekao za „Blic“ da potpuno isključuje DS i G17 plus kao moguće koalicione partnere posle izbora, ali da sa PUPS-om treba ozbiljno razgovarati jer „ta stranka ima verno biračko telo, bilo da je ono jedan ili tri odsto“.

"Ako se u SPS sada ne slažu sa DS-om, neka kažu! A ne da kalkulišu tako što ih prvo napadaju, predlažu vanparlamentarne izbore, podelu Kosova, samo da bi osvojili što više glasova, da bi se potom vratili u sigurno gnezdo. Ali oni hoće da su stalno na slavini", kaže Nikolić.

On ističe da naprednjaci kao poželjne partnere posle izbora vide, pre svega, DSS i stranke nacionalnih manjina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

201 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika ima poruku za Rusiju i Kinu

Zvaničnik Stejt departmenta u Birou za kontrolu naoružanja Pol Din pozvao je danas Kinu i Rusiju da objave deklaraciju po uzoru na SAD u kojoj se obavezuju da će o korišćenju nuklearnog naoružanja uvek odlučivati ljudi, a ne veštačka inteligencija (AI).

8:01

2.5.2024.

1 d

Podeli: