Sednica o gostovanju Montgomerija

Programski odbor RTS odlučio je da uskoro organizuje sednicu o gostovanju biznismena Vilijama Montgomerija u emisiji Svedok, kaže poslanik LDP Ivan Andrić.

Izvor: B92

Četvrtak, 02.12.2010.

17:03

Default images

Andrić je u pisanoj izjavi izrazio uverenje, da će se, "uprkos opstrukcijama", na toj sednici razjasniti pozadina dovođenja Montgomerija u emisiju.

Andrić postavlja pitanje da li je njegovo gostovanje "bilo usmereno na iznošenje laži koje će zbuniti javnost i izvršiti pritisak na državu da ne povede postupak za utvrđivanje političke pozadine ubistva premijera“.

"To je razlog zbog koga sam vrlo uporan u zahtevu da se Programski odbor izjasni o zloupotrebi informativnog programa Javnog servisa i da zajedno izvršimo analizu koja bi pokazala ko je sve, u RTS i van njega, bio umešan u organizovanje i izvođenje ovog medijskog i političkog skandala", istakao je Andrić, saopšteno je iz LDP.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: