Brutalno hvatanje pasa u Zaječaru

Ovih dana na društvenoj mreži "Fejsbuk" pojavio se uznemirujući snimak na kojem zaječarski šinteri brutalno hvataju pse lutalice.

Izvor: B92

Utorak, 02.11.2010.

23:20

Default images

U zaječarskom komunalnom preduzeću u čijem sklopu radi šinterska služba kažu da je radnik koji je učestvovao u tome suspendovan i da je protiv njega pokrenut disciplinski postupak.

Autor uznemirujućeg snimka Goran Bračun kaže da je, kada je kroz prozor svoga stana video šta se događa u parku, odmah sišao i pokušao da utiče na šintere koji su hvatali pse lutalice.

Kada u tome nije uspeo počeo je da snima šta rade. Goran kaže da još uvek ne može da veruje da se sve dogodilo u sred bela dana.

U zaječarskom komunalnom preduzeću "Kraljevica", pri kojem radi šinterska služba, ne spore da se brutalno hvatanje pasa dogodilo i da je radnik koji je to radio odmah suspendovan.

Hvatanje pasa lutalica u Zaječaru je počelo nedavno po rešenju veterinarske inspekcije, jer je grad proglašen područjem zaraženim besnilom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: