BiH: Hapšenja zbog kokaina

Pripadnici Državne agencije za istragu i zaštitu (SIPA) uhapsili su u Sarajevu, po nalogu Tužilaštva BiH, više osoba zbog međunarodne trgovine kokainom.

Izvor: B92

Četvrtak, 01.04.2010.

19:29

Default images

Uhapšeni su Fuad Memović i Arif Adilović, obojica rođeni u Prijepolju u, i Adnana Hamzić, rođenog u Priboju, osumnjičeni da su se bavili mađunarodnom trgovinom drogom.

"Tokom pretresa pronađena je veća količina čistog kokaina čija se tržišna vrednost procenjuje na oko 300 000 konvertibilnih maraka. Uhapšeni su osumnjičeni da su se bavili međunarodnom trgovinom drogom", rekao je u izjavi za portal “Sarajevo-x“ portparol Tužilaštva BiH Boris Grubešić.

Prema njegovim rečima, Tužilaštvo će danas Sudu BiH uputiti predlog za određivnaje pritvora osumnjičenim.

"Pritvor će biti predložen zbog opasnosti da bi osumnjičeni mogli pobeći s obzirom da neki od njih nemaju bosanskohercegovačko državljanstvo, potom zbog opasnosti da bi mogli uticati na saučesnike i svedoke i zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi nastavili sa činjenjem krivičnih dela", dodao je Grubešić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: