Opljačkana škola u Obiliću

Portparol Kosovske policije u Prištini Agron Borovci izjavio je da policija traga za osobama koje su u Obiliću opljačkale školu "Branko Radičević".

Izvor: B92

Ponedeljak, 15.03.2010.

13:22

Default images

Borovci je rekao da je policija utvrdila da su iz škole tokom noći ukradeni kompjuter i još neke tehničke stvari, kao i da je na zgradi razbijen prozor sa zaštitnim rešetkama, prenosi KiM radio. "Policija je pokrenula istragu. Pokušaćemo da pronađemo počinioce i ukradenu robu", rekao je Borovci.

Portparol nije mogao da potvrdi da li će policija u narednom periodu pojačati obezbeđenje školskog objekta i učenika, rekavši da je to stvar o kojoj će glavni štab KPS-a razgovarati".

Škola "Branko Radičevic" u Obiliću opljačkana je tokom protekle noći, a 40 srpskih učenika jutros je, prema rečima nadležnih, vraćeno kući iz bezbednosnih razloga, navodi Radio.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Podeli: