Zaplenjeno 13 kilograma skanka

Policija je na graničnom prelazu sa Hrvatskom Batrovci zaplenila 13 kilograma marihuane "skank" i privela slovenačkog državljanina.

Izvor: B92

Četvrtak, 21.01.2010.

17:43

Default images

Droga je bila sakrivena u 17 paketa u specijalno napravljenom bunkeru rezervoara automobila, slovenačke registracije, navodi se u saopštenju Uprave carine. Carinici su drogu pronašli pošto je iz rezervoara istočeno gorivo, "jer je tek tada bilo moguće otkriti da postoji još jedna specijalno napravljena pregrada, gde je potom pronađen opijat".

Slovenački državljanin koji je uhvaćen u pokušaju krijumčarenja droge predat je u dalju nadležnost policiji i istražnim organima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika ima poruku za Rusiju i Kinu

Zvaničnik Stejt departmenta u Birou za kontrolu naoružanja Pol Din pozvao je danas Kinu i Rusiju da objave deklaraciju po uzoru na SAD u kojoj se obavezuju da će o korišćenju nuklearnog naoružanja uvek odlučivati ljudi, a ne veštačka inteligencija (AI).

8:01

2.5.2024.

1 d

Podeli: