Uhapšen napadač savetnice

Uhapšen je Dragan M. (29) osumnjičen da je satarom napao savetnicu Vrhovnog suda Srbije Draganu Vuksanović i opljačkao njen stan.

Izvor: B92

Sreda, 17.09.2008.

17:37

Default images

Kako se navodi u saopštenju, osumnjičeni je na prevaru ušao u stan Vuksanovićeve rekavši da donosi poklon od njene poznanice, a nakon toga je iskoristio pogodan momenat i zadao joj više udaraca satarom u glavu i ruku tražeći da mu preda novac koji je držala u kući.

Iako mu je Vuksanovićeva predala 3.000 evra, osumnjičeni je nastavio da je udara i davi sve do trenutka kada je ona prestala da pruža otpor.

Prema navodima policije, po prijemu u Urgentni centar savetnici Vrhovnog suda Srbije konstatovane su teške povrede, posekotine glave i ruku, višestruka fraktura šaka kao i amputacija jednog prsta desne ruke.

Policija je kod Dragana M. pronašla deo novca koji je poneo iz stana u iznosu od 2.280 evra. Kod osumnjičenog su bili i ključevi od stana Vuksanovićeve, krvava odeća koju je nosio prilikom napada, kao i druge stvari koje je poneo iz stana u Ulici Klare Cetkin u Beogradu.

Osumnjičeni Dragan M. će, uz krivičnu prijavu, biti priveden dežurnom istražnom sudiji Okružnog suda u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: