Srbija glasa, ETF polaže ispite

Hiljadu studenata Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu polagalo je danas ispit, iako se u Srbiji održavaju izbori.

Izvor: B92

Nedelja, 11.05.2008.

16:07

Default images

Taj fakultet je jedina visokoobrazovana ustanova u Srbiji koja je na dan izbora oraganizovala polaganje ispita i kolokvijuma. I pored poziva rektorata da se studentima iz unutrašnjosti obezbedi novi termin za polaganje, dekan fakulteta Miodrag Popović ostao je pri svojoj odluci da studenti sami izaberu da li će izaći na izbore ili na ispit.

Gužva na Elektrotehničkom fakultetu počela je još jutros u 8 sati za kada je zakazan prvi ispit. Studenti iz unutrašnjosti zbog kako kažu obaveza na fakultetu nisu otišli da glasaju.

Većinu predmeta studenti su polagali u 12 sati, a poslednji ispit u 17 časova drži sam dekan elektrotehničkog fakulteta Miodrag Popović. Obezbeđenje fakulteta nije dozvolilo ekipi TV B92 da uđe u zgradu jer kako su objasnili nema dozvolu od dekanata koji za razliku od sudenata danas nisu radili.

Elektrotehnički fakultet na dan izbora zakazao je polaganje 11 kolokvijuma i 19 ispita.

I pored poziva rektorata i zaštitnika građana ombudsmana da obezbedi nove termine polaganja ispita za studente iz unutrašnjosti, uprava elektrotehnike to nije uradila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: