Izgorela kuća kandidata

U požaru koji je noćas izbio u dvorištu Vladislava Miljkovića iz sela Orašac, kod Obrenovca izgorelo je gotovo pola domaćinstva.

Izvor: B92

Nedelja, 11.05.2008.

15:55

Default images

Pričinjena je veća materijalna šteta, a sumnja se da je požar podmetnut. U požaru koji je izbio noćas oko pola dva, izgoreli su pomoćni objekat i pola štale, u kojoj je bilo i tridesetak krava i bikova. Stoku je spasio vlasnik kuće Vladislav Miljković, inače kandidat za gradoskog odbornka DS-a. On kaže da mu je požar podmetnut.

"Ja sam ubeđen 1001 posto da je ovo politička priča. Ne postoji šansa da je došlo do paljenja sasvim slučajno", smatra Miljković.

Dok mu je kuća bila u plamenu, nedaleko od domaćinstva Miljkovića, gorelo je još jedno ognjište. Kasnije je ustanovljeno da se radi o kući u kojoj živi tast Vladislava Miljkovića. U oba požara vatra je prouzrokavola veliku materijalnu štetu koja se procenjuje na preko 50 hiljada evra. Policija je rano jutros završila uviđaj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: