Sreda, 28.06.2017.

20:20

Martinović: SNS unela novi stil u politički život Srbije

Šef poslaničke grupe SNS Aleksandar Martinović izjavio je da je mandatarka Ana Brnabić kandidat SNS za predsednicu Vlade.

Izvor: Beta

Martinović: SNS unela novi stil u politički život Srbije
Foto: Tanjug

Kako kaže, SNS je tim predlogom unela novi stil u politički život Srbije.

"Vi jeste kandidat SNS,... i time je SNS u politički život uvela novi stil - da država ne treba da se ponaša isključivo stranačkim naočarima", rekao je on u parlamentu.

Martinović je naveo i da je Brnabić kandidat SNS zato što što je njen program "apsolutno u skladu sa program SNS" naglasivši da je to "program napredne i razvijene zemlje".

"U nama poslanicima SNS i u svim poslanicma sa naše izborne liste ćete imati dobrog saveznika u svemu što nameravate da uradite i što ste izneli u svom ekspozeu", rekao je Martinović.

Prema njegovim rečima, ekspoze je veoma ozbiljno napisan i obuhvata sve segmente za koje je nadležna Vlada Srbije.

Martinović je napomenuo da je ekspoze Ane Brnabić napisan na 88 stranica i to "s obe strane" dok su ekspoze Zorana Živkovića bio napisan na šest stranica, Vojislava Koštunice na devet i deset i po stranica a Mirka Cvetkovića na osam i po stranica.

"Ovo govori dovoljno kako se državom upravljalo i kako se živelo u periodu kada su državi napravljeni ogromni problemi i ekonomski i politički i socijalni", rekao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: