Četvrtak, 18.06.2015.

07:24

Otac pretukao bebu pod dejstvom lekova i alkohola

K.K. (25), otac jednogodišnje bebe koju je juče pretukao u Zemunu, izjavio je na saslušanju u policiji da nije znao šta radi, objavio je "Blic."

Izvor: Blic

Default images

"Pao mi je mrak na oči i tek na kraju sam shvatio šta sam uradio. Pre nego što se sve to desilo uzeo sam lekove protiv depresije i puno sam popio, ispričao je K.K. policajcima.

Kako "Blic" saznaje, K.K. je tokom saslušanja pokazivao znakove kajanja i izrazio nadu da će se njegov jednogodišnji sin oporaviti.

On je, prema saznanjima lista, bio vidno potresen dok je razgovarao sa policajcima.

Advokat Dragomir Mrdalj potvrdio je za "Blic" da je njegov klijent K.K. saslušan u policiji i da će danas biti izveden pred sudiju za prethodni postupak, koji će odlučivati o predlogu tužilaštva za određivanje pritvora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: