Petak, 16.05.2014.

07:57

Stabilizacija vremena tek od srede

Meteorolozi kažu da će u Srbiji i danas biti oblačno s kišom ali uz slabljenje intenziteta padavina koje su u prethodna dva dana napravile poplave širom Srbije.

Izvor: Tanjug

Default images

Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, vetar će biti slab i umeren, u skretanju na jugoistočni, na jugu Banata pojačan. Najniža temperatura iznosiće od pet do 10 stepeni, a najviša od 10 do 15 stepeni.

U Beogradu će danas biti oblačno, povremeno s kišom, uz slabljenje intenziteta padavina, a vetar će biti slab i umeren, jugoistočni. Najniža temperatura iznosiće oko osam, a najviša oko 12 stepeni.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 23. maja, u subotu biti pretežno oblačno, mestimično s kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.

Od nedelje do utorka očekuje se promenljivo oblačno, toplije i u većem delu suvo, a ponegde će biti kratkotrajna kiša ili pljusak s grmljavnom.

Od srede očekuje se pretežno sunčano i toplo vreme.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: