Sreda, 03.12.2014.

20:32

"Sve pripreme za zimu su urađene"

Pomoćnik načelnika Sektora za vanredne situacije Bojan Tomić rekao je da je Srbija spremna za zimu, uprkos problemima u Majdanpeku.

Izvor: B92

Default images

“Prema poslednjim informacijama koje imamo, niskonaponska mreža je puštena u rad i očekujemo skoriju stabilizaciju. Iz preventivnih razloga smo uputili nove količine pomoći, 500 ćebadi, 10 agregata i 15 kalorifera“, rekao je Tomić.

On je naveo da su ekipe Sektora na terenu i da je dobro stanje po pitanju dostupnosti životnih namirnica.

“Danas su deljene zalihe vode i hrane, nije neophodna evakuacija, ali postoje planovi. Sve pripreme za zimsku sezonu smo učinili preko lokalnih Štabova i spremni smo za zimsku sezonu“, naveo je Tomić.

Uprkos identičnim najavama, da se čeka trenutak kada će u Majdanpek stići električna energija, nje i dalje nema i nije izvesno da li će i kada stići.

Predsednik opštine Majdanpek Dejan Vagner očekuje da Majdanpek dobije struju u toku večeri, ali i da ima rezervnih planova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: