JUGOSLAVIJA-SPANIJA 3:4, PLAVI IDU DALJE

Izvor: B92

Četvrtak, 22.06.2000.

22:51

Default images
Reprezentacija Spanije pobedila je u sredu uvece Jugoslaviju rezultatom 4:3 (1:1), ali se reprezentacija Jugoslavije ipak plasirala u cetvrtfinale Evropskog sampionata u fudbalu. Jugoslavija se u cetvrtfinalu sastaje s reprezentacijom Holandije.

Holandska ambasada u SRJ cestitala je u cetvrtak reprezentaciji Jugoslavije plasman u cetvrtfinale Evropskog sampionata u fudbalu i pritom zainteresovanima za mec Jugoslavija-Holandija u Roterdamu dala detaljna uputstva za dobijanje holandskih viza. "Cestitamo. U ime Holandije, Ambasada Holandije u Beogradu upucuje iskrene cestitke jugoslovenskom nacionalnom fudbalskom timu na plasmanu u cetvrtfinale Eura 2000", pise velikim slovima u placenom oglasu koji na pola stranice objavljuju danasnje "Vecernje novosti". Ambasada je podsetila zainteresovane za odlazak na cetvrtfinalnu utakmicu 25. juna da kod podnosenja molbi za vizu moraju imati ulaznicu za mec kupljenu "na oficijelan nacin", od Fudbalskog saveza Jugoslavije. "Ukoliko se vase ime ne nalazi na njihovoj zvanicnoj listi, necete dobiti vizu", pise u oglasu. Navijaci ce dobiti vize za zemlje potpisnice Sengenskog sporazuma za vise ulazaka koje ce vaziti dve nedelje, a njena cena je 60 nemackih maraka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: