Ljut na demonstrante, pucao na dete

U ponedeljak uveče tokom demonstracija u Brazilu jedan penzionisani vojnik je, ljut na demonstrante, pucao u dečaka od 12 godina.

Izvor: B92

Utorak, 02.07.2013.

22:48

Default images

Brazilski mediji pišu, a prenosi Index.hr, da je 72-godišnji starac bio ljut na demonstrante, jer su odneli "njegove" kontejnere sa smećem, kako bi blokirali susednu ulicu.

Kako su prepričali svedoci, on je izašao napolje i počeo da psuje i puca prema demonstrantima, a dečaka je pogodio u glavu.

Iako su neki brazilski mediji jutros objavili kako je dečak preminuo, tokom popodnevnih sati su ispravili vest i objavili kako je dečak u bolnici i bori se za život.

Kako javlja Globo, stanovnici u gradu Santa Luzia su protestovali tražeći poboljšanje odvoza smeća, pa su kontejnerima blokirali ulice. Rodbina dečaka tvrdi da on nije učestvovao u demonstracijama, i da je tu samo prolazio.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: