Šta sve smeta Beograđanima?

Najveći broj prijava koje komunalna policija dobija od Beograđana odnosi se na buku i prekoračenje radnog vremena kafana, kao i nedozvoljene ulične prodaje.

Izvor: B92

Petak, 23.11.2012.

17:57

Default images

Od pre dve godine, kada je u Beogradu počela da radi komunalna policija, telefonom je primljeno više od 9.000 prijava građana zbog buke i radnog vremena, a više od 2.000 prijava zbog nedozvoljene ulične prodaje.

Komunalna policija je do sada u 9.861 slučaju preduzimala mere iz okvira svoje nadležnosti zbog nedozvoljene ulične prodaje.

Kako je navedeno, dosadašnja saradnja s građanima koji se obraćaju komunalnoj policiji zbog narušavanja komunalnog reda veoma je dobra.
Nedozvoljena prodaja robe skoro je podjednako zastupljena u svim delovima grada, a naročito na lokacijama oko OTC "Novi Beograd", "Stari Merkator", "Blok 70", u ulicima Sremskoj, Deligradskoj i oko pijace "Zeleni venac", kao i u okolini drugih pijaca kao što su "Vidikovac" i "Kalenić".

"Radom na terenu, uočeno je da je roba koja se nedozvoljeno prodaje na ulici, nekontrolisanog i sumnjivog porekla, čime se dovodi u opasnost zdravlje naših sugrađana, a ulični prodavci najčešće narušavaju komunalni red ostavljajući za sobom kartonske kutije i ostala sredstva na kojima izlažu pomenutu robu", upozorila je komunalna policija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

130 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: