Sreda, 20.07.2011.

15:12

Meštani Krušedola u neverici

Meštani Krušedola, mesta na Fruškoj gori u blizini koga je uhapšen Goran Hadžić, zatečeni su tom vešću, ali i brojnim novinarima koji su zaposeli to mesto.

Izvor: Tanjug

Default images

Malo je stanovnika Krušedola na koje su novinarske ekipe naišle, a još je manji bio broj onih koji su bili raspoloženi za razgovor.

U manastiru Krušedol nisu želeli da komentarišu hapšenje Hadžića, negirali su da se on skrivao u manastiru, kao i da je manastir sa njim imao bilo kakve veze.

Meštani tvrde da se u tom mestu nikada nije ni pričalo o Hadžiću. Tako je meštanin tog vojvođanskog sela Živorad Dimitrijević, koji već 30 godina živi u Krušedolu, rekao da ne može da potvrdi, ali ne može ni da negira da je Hadžić uhapšen u blizini sela.

Jedan od meštana, koji živi u blizini manastira Krušedol, rekao je da je jutros između osam i devet časova video dva policijska automobila.

U Krušedolu su se od jutros okupljale novinarske ekipe, a ulice su mahom puste, dok žitelji sela koje ima oko 300 stanovnika ne žele da se slikaju.

Tribunal u Hagu je Hadžića optužio 2004. godine za zločine protiv čovečnosti i kršenje zakona i običaja ratovanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: