SPS: Gubitak za državu

SPS saopštila je da duboko žali zbog smrti Borke Vučić i Mirjane Blagojević i navodi da njihovom smrću nije izgubila samo SPS, već i čitava država.

Izvor: B92

Nedelja, 02.08.2009.

14:19

Default images

Socijalistička partija Srbije u saopštenju navodi da je "Borka Vučić žena jedinstvene sudbine koja je prokrčila put ženama u bespoštednom bankarskom svetu. Bila je najpoznatija srpska bankarka svih vremena, finansijski stručnjak poznat i poštovan u svetskim finansijskim krugovima".

"Sa energijom koja je bila njen znak raspoznavanja visoko je podigla radne i etičke standarde. Sve što je učinila bilo je okrenuto dobru srpskog naroda i boljitku privrede", navela je SPS.

SPS takođe kaže da je Borka Vučić "poslednjih deset godina svog života posvetila humanitarnom radu, osnivanjm Fonda za mlade poljoprivrednike, sa željom da pomogne seoskoj omladini, skoro zaboravljenoj populaciji".

SPS je saopštila da će komemoracija, povodom smrti Borke Vučić i Mirjane Blagojević, biti održana se u sedištu SPS u Beogradu, u utorak u 11:00 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: